The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Laura Caraculacu // Săpânța S.R.L.

Articol / 09 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Laura Caraculacu // Săpânța S.R.L.
  • Laura Caraculacu // Săpânța S.R.L.
1/2
Acest proiect își propune să analizeze prin intermediul fotografiei imaginea comunității din spatele unui business național.

Cimitirul Vesel de la Săpânța face parte din patrimoniul UNESCO și atrage numeroși turiști români și străini în fiecare an, prin modalitatea ludică în care privește moartea, prin celebrarea vieții, dar și prin caracteristicile sale vizuale.Situat în nordul Maramureșului, într-un spațiu pitoresc, cimitirul te îndeamnă să meditezi asupra existenței, oferindu-ți răgazul să cauți un scop mai mare asupra vieții, să te desprinzi de cotidian.

În spatele acestui loc mistificator se află o comunitate care îl întreține și pentru care valoarea să este reprezentată de veniturile pe care le produce. SĂPÂNȚA S.R.L reprezintă o analiză făcută acestui spațiu de la evident la esență, la intriga pe care prezența sa o creează, intrigă ascunsă ochiului neinițiat în comunitatea săpânțană.