The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sf Nicolae@UNarte

News / 05 Dec 2017 / târg de moș nicolae
  • Sf Nicolae@UNarteKelli Larson
1/1
De ani buni încoace, în fiecare an de Sfântul Nicolae, studenţii, profesorii şi personalul tehnic din Departamentul Arte Textile- Design Textil se pregătesc cu ce au mai bun pentru o întâlnire de suflet  cu profesorii şi studenţii invitaţi din Universitatea Naţională de Arte, foşti absolvenţi acum deveniţi artişti sau designeri în domeniu, precum şi prieteni sau parteneri. Estse un eveniment cu daruri, invitaţi speciali, surprize şi bomboane, vin fiert, gustări şi  bunătăţi aduse de Moş Nicolae!
 
Program:
10.30- 11.45, Sala Amfiteatru a FADD: 
Prezentări video & invitaţi speciali 
12.00- 16.00, Laboratorul de Imprimerie Textilă “ Maria Pană Buescu”:
Tombola cu surprize
Întâlnire cu colegii, prietenii şi partenerii departamentului. 
 
Evenimentul Sărbătoarea lui Moş Nicolae are loc Miercuri, 6 Decembrie 2017, începând cu orele 10.30 la Departamentul Arte Textile - Design Textil, Facultatea de Arte Decorative şi Design din Calea Griviţei 
nr. 28, Sector 1, Bucureşti.