The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Te așteptăm la Premiile Anuale ADC*RO 2017

News / 09 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • Te așteptăm la Premiile Anuale ADC*RO 2017
  • Te așteptăm la Premiile Anuale ADC*RO 2017
1/2
Premiile Anuale ADC*RO 2017 revin cu cea de-a doua ediție pe 15 februarie de la ora 20 la cafeneaua The Institute, unde vor fi premiate cele mai remarcabile inițiative și cei mai buni creativi ai anului trecut, pe care le vom sărbători pe muzica lui Dj Vasile.

Evenimentul marchează finalul unui nou an de Top 3 ADC cu premii speciale pentru: Ideea Anului // Clientul Anului // Art Directorul Anului // Copywriterul Anului. Topul reprezintă o evaluare lunară a performanței creative și strategice a lucrărilor de creație făcute de agenții, studiouri de creație sau de freelanceri. Proiectul a luat naștere la începutul anului 2016, iar de atunci membrii Art Directors Club România formulează lună de lună top trei cele mai creative execuții care oferă industriei o oglindă fidelă a nivelului la care se află.

Mai mult, 2018 aduce noutăți pentru Top 3 ADC: un sistem de open call for submissions prin care agențiile, freelancerii sau oricine altcineva poate contribui cu idei campanii sau alte gesturi de comunicare valoroase.

În lista tuturor inițiativelor aflate pe locul 1 în 2017 îi găsim în ianuarie pe cei de la BRD cu New Year’s Special 2017 - #UnPicDeAjutor // februarie: Mara Dănilă - Art of Protest // martie: KFC - CEVA de la KFC // aprilie: Vodafone România - În roaming, ca acasă // mai: Coca-Cola - Brățara oficială a verii // Iunie: Public Hye ca propunere Hye Studio pentru stema orașului // Iulie: IKEA - Tradiții în viitor // August: Coca-Cola - Coca-Cola Guess // Septembrie: Grolsch - Awake Your Curiosity Experiment // Octombrie: Provident România - Test de conștientizare // Noiembrie: Asociația MagiCAMP - Împreună #pentrumagichome // Decembrie: Zoot Românaia - Ce cadou să nu iei - Hotline Zoot. 



Participarea în cadrul evenimentului este liberă.

***

Printre cele mai importante proiecte ADC România se numǎrǎ: Şcoala ADC*RO, Lady Steps şi Top 3 ADC. Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Mai multe pe:
www.adcromania.ro
www.facebook.com/ADCRomania