The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela Trăistaru

Articol / 30 Iul 2019 / The Institute
  • PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela TrăistaruVerla
  • PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela TrăistaruVerla
  • PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela TrăistaruVerla
  • PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela TrăistaruVerla @RDW 2019
  • PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela TrăistaruVerla @RDW 2019
  • PrintInterior, un proiect Verla în colaborare cu Mirela TrăistaruVerla @RDW 2019
1/6
Verla a lansat un nou concept pentru decorarea spațiilor interioare cu materiale textile imprimabile digital, PrintInterior, pe care îl puteţi vedea în magazinul din Calea Vitan 238.

Aici veţi descoperi aplicaţii ingenioase, prezentate în diverse forme, mărimi şi texturi, de la perdele până la mochete, de la tavane iluminate până la textile opace, folosite pentru sistemele de umbrire, de la materiale satinate până la cele fonoabsorbante, pentru pereţi sau separeuri.

Pentru acest proiect, Verla a lucrat cu artista Mirela Trăistaru, ale cărei picturi au fost transpuse în produse de decor interior, realizate din materiale textile imprimate digital. Colaborarea a dus la crearea unui spațiu inedit, showroom-ul Verla transformându-se astfel într-o expoziție în care arta este prezentată „altfel”, o expoziție care reunește aplicații realizate cu o multitudine de materiale textile destinate decorării interioare a spațiilor rezidențiale, dar și a celor comerciale.

Operele Mirelei Trăistaru au fost imprimate digital pe materiale textile cu diverse texturi, pentru a crea aplicaţii din cele mai diverse: perdele, draperii, storuri, jaluzele verticale, mochete, tavane iluminate, huse de mobilier, tapet, canvas, rame display, casete luminoase şi multe altele.

Mai multe detalii pe site-ul Verla.

Printre proiectele de design dezvoltate de companie în ultimul an se numără şi sistemele de expunere Pop-up London, în două construcţii impunătoare, care au fost expuse la Romanian Design Week 2019.
_______________________________________________________________

Verla este o companie prezentă de peste 25 de ani pe piaţa românească. Este unul dintre liderii în furnizarea de materiale, echipamente şi sisteme de expunere folosite în industria publicitară.

Fondată în urmă cu 25 de ani, Verla este unul dintre cei mai longevivi distribuitori de materiale destinate industriei publicitare din România, cu două hub-uri principale – în București și Cluj Napoca. Verla furnizează pentru industria de publicitate din România materiale, echipamente şi sisteme de expunere importate din Belgia, Spania, Marea Britanie, Polonia, Japonia, Germania, Coreea sau China şi Statele Unite ale Americii.