The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Stai acasă și colorează lucrările artiștilor tăi preferați

Articol / 07 Apr 2020 / The Institute
  • Stai acasă și colorează lucrările artiștilor tăi preferați
1/1
Cei de la feeder.ro au rugat artiștii prieteni și colaboratori să contribuie cu câte o schiță la un articol cu desene de colorat pentru cititorii lor, care ar putea deveni carte în vremuri mai bune. Le sunt recunoscători pentru desenele primite atât de rapid și sunt extrem de bucuroși să publice schițele unora dintre cei mai apreciați graffiti writers, ilustratori, street artists, pictori, designeri și graficieni din țară.

Descarcă și colorează lucrări de la AEUL, AITO KITAZAKI (JP), ALINA ANCA (AURAL EYE), ANDREI ARGAETIC, COON ONE, ERPS, HARCEA PACEA, ILUC, IRINA MOCANU (GRAFFETE), JOHN DOT S, KAPS CREW, KITRA, LIVIA FĂLCARU, LORETA ISAC, MĂDĂLINA ANDRONIC, MSER, MURA, OBIE PLATON, OH BOY (RSH), PANDELE, PAULA RUSU, RAID, SADDO, SEREBE, SMILE (AU), TOYBOX, UBIC and WHYX.

Cu atenție și concentrare, lasă creionul sau pensula să te ghideze și s-ar putea să simți că anxietatea din ultima perioadă se reduce, măcar un pic. Arta este din ce în ce mai des utilizată în terapia psihologică, iar în cadrul unui studiu intitulat “Can Coloring Mandalas Reduce Anxiety?” publicat în 2005 de Journal of the American Art Therapy Association, coloratul unor mandale sau altor forme a fost asociat cu o reducere a anxietății în comparație cu desenul și coloratul free-hand.

După ce ai descărcat .pdf-urile printabile de aici, poți arunca un ochi prin portofoliile artiștilor să vezi ce lucrări îți pot înfrumuseța interiorul. Citește mai mult despre How to support your favourite artists during physical distancing through social solidarity.

Ești invitat, deci, să îmbini culorile și să te bucuri ca atunci când eram copii sau împreună cu copiii de ilustrațiile de mai jos. Abia așteptăm să vedem rezultatele tale postate pe facebook sau instagram cu hashtag-ul
#coloreazaacasa sau #colourathome sau @feeder.ro.