The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 11-17 februarie 2019

Articol / 11 Feb 2019 /
  • 5 din cartier // 11-17 februarie 2019
  • 5 din cartier // 11-17 februarie 2019
1/2
It's a great week ahead! Top 5 din Cartier de încercat săptămâna aceasta:

Not Another Valentine's
| 11-16 februarie | @Printoteca



La Printoteca avem săptămâna aceasta pop-up-ul Not Another Valentine's (day), unde special guest e Skin Deep, cu o nouă colecție. Drop by and check out the goodies!


Ținutul din miezul verii | 16 februarie |@Teatrul Mic



O piesă de trecut în agenda de săptămâna asta, la Teatrul Mic: “Ținutul din mizeul verii” a avut premiera pe Broadway la Teatrul Imperial pe 4 decembrie 2007, iar piesa care stă la baza spectacolului a fost distinsă, în 2008, cu Premiul Pulitzer pentru dramaturgie.
Tickets here.

Despre inimi. Altfel. atelier de arta si stare | 16 februarie | @Galateca



Într-o ambianță prietenoasă, cu un pahar de vin și un fundal muzical adecvat la Galateca vom cunoaște artiști care au lucrat pe tema iubirii, ne vom inspira din creația lor și, îndrumați de un artist cunoscut, vom realiza o lucrare proprie. Un atelier altfel, un atelier despre artă și stare, sub coordonarea Ancăi Boeriu.

Înscrieri pe galerie@galateca.ro, mai multe detalii aici.

Corp-Dialog atelier de dans contemporan | 13-15 februarie | @Linotip - Centru Independent Coregrafic



Atelier de dans contemporan condus de Cosmin Manolescu.

Fiecare zi de lucru va începe de la 19.00 sub forma unei discuții-dialog despre corp la un drink/cafea la “Beans & Dots” la finalul căruia participanții vor decide împreună tema zilei. Atelierul de dans contemporan va începe de la 20, la LINOTIP.

Atelierul este deschis dansatorilor/performerilor sau altor artiști interesați cât și publicului amator, indiferent de experiența artistică. La finalul atelierului, coregraful Cosmin Manolescu va selecta câțiva interpreți cu care va colabora la construcția unui nou performance interactiv realizat la Marea Neagră în luna iulie 2019. De asemenea, la finalul atelierului vor fi oferite și 2 burse tinerilor dansatori/performeri interesați să participe la următorul retreat “Dans-Wanderer” care va avea loc la plaja Corbu în luna iulie 2019.

Doimi w. Karpov Not Kasparov | 13 februarie | @Club Eden



Duo-ul vocal-instrumental Karpov not Kasparov ne așteaptă cu sintetizatoare armonice și mașini de tobă în Grădina Edenului miercuri, de la 20:00.
Intrare liberă. Live-Dance-Set-GO!