The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din Cartier // 4 - 10 martie 2019

Articol / 04 Mar 2019 /
  • 5 din Cartier // 4 - 10 martie 2019
  • 5 din Cartier // 4 - 10 martie 2019
1/2
Primăvara a ajuns și la noi în Cartier, iar evenimentele faine nu au încetat să apară. Iată ce recomandăm săptămâna aceasta:

Târgul de primăvară Vitrina de design | 04 – 09 martie, 14:00-19:00 | @Dizainăr

Magazinul de design românesc Dizainăr îți sare în ajutor când vrei să alegi cele mai simpatice cadouri de primăvară pentru casă și suflet. Peste 600 de obiecte, create în serii mici de #DesigneriRomani, te așteaptă să îți facă primăvara și viața mai colorate. Vei putea alege: mărțișoare create de designeri, obiecte de ceramică lucrate manual, jucării extra-simpatice, accesorii designish de purtat, decorațiuni și multe obiecte faine pentru casa ta.
Întâmpină primăvara la Dizainăr așa cum se cuvine.

Serbăm ziua femeii la Teatrul Odeon | 8 martie | @Teatrul Odeon

Teatrul Odeon dedică zilei de 8 martie trei evenimente care aduc omagiul meritat femeilor de pretutindeni:
- o expoziție foto prin care publicului i se descoperă frumusețea nevăzută a Teatrului Odeon
- un spectacol de teatru [Gardenia de Elżbieta Chowaniec (Polonia), regia Zoltán Balázs (Ungaria)] Scris de o femeie și jucat pe scenă de 4 femei, piesa tratează un subiect despre traume transgeneraționale. Este un spectacol premiat pentru regie și scenografie, prezent în turneu în Tunisia în decembrie și selectat în festivaluri naționale, dar și în FNT.
- un concert URMA în final, care se va închide cu deschiderea spectaculoasă a tavanului.
Serbează ziua de 8 martie la Teatrul Odeon cumpărând bilete de aici

Brunchilicious cu de toate | 09 martie, 11:00-16:00 | @Tartelicious

Ne vedem la #brunchilicious să sărbătorim venirea primăverii, 8 martie și pe cei 40 de Mucenici.
Cu alte cuvinte, vom scoate din cuptor tarte primăvăratice, ornate cu flori, ciocolate infuzate cu lavandă și quiche-uri cu multă verdeață.
Și să nu uităm: facem mucenici! Nu d-aia ciorbă, că știm că e ~love-hate situation~, ci moldovenești, dar cu arome de #tartelicious, ca să fie toată lumea mulțumită.
Îndulcește-te și tu cu mucenicii celor de la Tartelicious.

PopUP Dance cu Cosmin Vasile | 06 martie, 20:00-22:00 | @Linotip

Despre Cosmin Vasile: „Artist emergent în sfera dansului contemporan, Cosmin Vasile este coregraf și dansator profesionist, adept al artelor vizuale și ale spectacolului. După absolvirea Conservatorului de Muzică și Dans Trinity Laban din Londra, acum urmărește să dezvolte și să îmbunătățească calitatea scenei de dans contemporan din România, fiind instruit într-o gama variată de tehnici de dans, atât ca interpret cât și coregraf.”
Descoperă-ți armonia corpului în cadrul acestui atelier și achiziționează bilete de aici.

Omul cu Șobolani Live. Opening act: Barter | 7 martie, 21:00-22:30 | @Control Club

Tu faci playlistul!
Trimite-ne un mail pe ocsoficial@yahoo.com cu 10 piese pe care vrei să le auzi în acest concert, iar noi ne vom conforma. Vor fi luate în considerare mailurile trimise până pe 28 februarie și care conțin dovada participării tale la concert (foto bilet)
În deschidere, trupa Barter, un proiect acustic început în 2014, format din Matei Puticiu (voce), Răzvan Gazdaru (chitară), Tedi Dosa (bas) și Ati de Chile (tobe).
Creează și tu playlistul în Club Control!