The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 7 - 13 ianuarie 2018

Articol / 07 Ian 2019 /
  • 5 din cartier // 7 - 13 ianuarie 2018
  • 5 din cartier // 7 - 13 ianuarie 2018
1/2
Am revenit cu seria de recomandări din Cartierul Creativ. Top 5 picks pentru săptămâna în curs:

Zam-Ora de Muzică - Episodul 15: ABBA
| 9 ianuarie | J'ai BistrotUrmătorul episod din serie de întâlniri muzicale din cadrul "Zam-Ora de Muzică" va fi dedicat ABBA.
Music powered by Liviu Zamora, o legendă a undelor radio românești cu peste 25 de ani de experiență în domeniu.
Intrarea este liberă.

Dirty Disco w/ Eugen Radescu | 10 ianuarie | Control ClubAll that popcorn sound & dancefloor drama from the 80's, 90’s and 2000's, VIVA Hits, Atomic TV, rom-pop & latino-danubiano-pontic powered by Eugen Rădescu.
Put your dance shoes on and join the party with the nasty, dirty, shameless, retro guilty pleasures.

„alături cu drumu” de Nora Iuga - Lansare de carte | 11 ianuarie | Librăria Humanitas de la CişmigiuEditura Casa de pariuri literare și Librăria Humanitas de la Cișmigiu ne așteaptă vineri, 11 ianuarie, de la ora 19.00, la lansarea volumului „alături cu drumu” de Nora Iuga.
Vor vorbi Nora Iuga, Bianca Burța-Cernat, iar lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
Intrarea este liberă în baza unei rezervări făcute aici. https://eventbook.ro/other/rezervari-nora-iuga-alaturi-cu-drumu-11-ianuarie-2019
More info here.

Jurnalul lui Robinson Crusoe | 12 ianuarie | Teatrul OdeonUn musical după Insula de Gellu Naum, pe scena Teatrului Odeon, în regia lui Mihai Măniuțiu și muzică de Ada Milea.
Jurnalul e un text circular, ironic și autoironic, asemenea cântecelor pe care Ada le compune în așa fel, încât să poată fi îndelung fredonate, fără a-și pierde vraja. Vrajă care constă în capacitatea de a ne proiecta pe noi, cei din afara scenei, în chiar centrul scenei, și de a ne îngădui, cu grație, să ne identificăm cu oricare personaj. - Mihai Mănuțiu

Coffee from European specialty coffee roasteries @Bandit Specialty CoffeeCea mai bună cafea de specialitate de la cele mai bune prăjitorii din Europa. În fiecare săptămână veți găsi noi sortimente pe care le puteți încerca.