The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CONSIGNATIA 7 & BURGER VAN // LEAPSHA STREET

Articol / 25 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • CONSIGNATIA 7 & BURGER VAN // LEAPSHA STREETBurger Van
  • CONSIGNATIA 7 & BURGER VAN // LEAPSHA STREETConsignatia 7
  • CONSIGNATIA 7 & BURGER VAN // LEAPSHA STREETBurger Van
  • CONSIGNATIA 7 & BURGER VAN // LEAPSHA STREETConsignatia 7
  • CONSIGNATIA 7 & BURGER VAN // LEAPSHA STREETBurger Van
1/5
who
Consignația 7 e vintage shop-ul din inima Bucureștiului, care mai mult decât să vândă haine vintage cool, vinde, dar și primește, cele mai frumoase emoții. Consignația 7 a devenit un stil de viață.

Burger Van a fost născut în iulie 2014 și este primul food truck adevărăt din București. Odată cu lansarea conceputlui și recepția pozitivă a publicului român, Burger Van a devenit metronomul scenei locale de street food. Carne niciodată congelată, chifle proaspete și moi, am reușit într-un timp scurt să aducem mâncarea preparată pe loc direct în stradă.

what
Evenimentul are la bază ideea unui București recreat prin aducerea în prezent a câtorva scene memorabile din cultura românească. Conceptul însumează mai multe execuții. Design grafic cu print-uri outdoor atât pentru Consignația 7 cât și pentru cei de la Burger Van, styling-uri recreate din secvențele cinematografice, disponibile a fi văzute în vintage shop și burger arhitectural românesc pe care-l oferă cei de la BurgerVan. Toate astea sub umbrela conceptului unui București revăzut. Numele evenimentului prorpiu-zis va fi „Leapsha Street” care va include totodată și cross discount între cele două business-uri menționate mai sus.



***
18-26 MAI

Consignatia 7
L - V: 12.00 - 20.00
S: 12.00 - 18.00

Burger Van
L - D: 12.00 - 22.00

@Str.George Vraca, în Cartierul Creativ