The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

FUNDAȚIA FRIENDS FOR FRIENDS // ATELIER DE CORPORATE CREATIVE WRITING

Articol / 26 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • FUNDAȚIA FRIENDS FOR FRIENDS // ATELIER DE CORPORATE CREATIVE WRITINGFUNDAȚIA FRIENDS FOR FRIENDS
  • FUNDAȚIA FRIENDS FOR FRIENDS // ATELIER DE CORPORATE CREATIVE WRITINGFUNDAȚIA FRIENDS FOR FRIENDS
1/2
who
FFFF crede în puterea creativității de a schimba atitudini, vieți și societatea în care trăim. FFFF este un spațiu de excelență care adună oameni vii, cu expertiză și competențe, pentru a pune la îndemâna altora (jurnaliști, ONG-uri, companii) instrumentele de inovație care să-i ducă mai departe.

what
„Scrisul prost vă distruge productivitatea companiei”, scria în septembrie 2016 Harvard Business Review. „Costă miliarde” în fiecare an, nota o lună mai târziu Daily Beast. Iar în februarie 2017 un site de marketing lista cinci feluri în care scrisul bun, convingător, poate fi „un game changer în business“.

Atelierul de Corporate Creative Writing este gândit special pentru asta de Fundaţia Friends For Friends (FFFF) și creat de Mona Dîrțu, care are 20+ ani de experiență jurnalistică în presa generalistă și de business și scrie, săptămânal, newsletterul Monday Memo.

Este un program de folos deopotrivă companiilor, ONG urilor și freelancerilor.

Inscrieri:

Prin e-mail la ingrid@ffff.ro
Costul de participare este de 260 euro pentru cele două zile şi include şi catering, lunch, materialele necesare.
Detalii complete pe site-ul Fundaţiei Friends For Friends.




***
23 - 24 MAI / 12:00 - 18:00

@ Str. Brezoianu 4, et. 2, ap. 4, în Cartierul Creativ