The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GRAFFITI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERS

Articol / 18 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • GRAFFITI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERSGRAFITTI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERS
  • GRAFFITI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERSGRAFITTI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERS
  • GRAFFITI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERSGRAFITTI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERS
  • GRAFFITI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERSGRAFITTI PR // O CĂLĂTORIE CREATIVĂ ÎN UNIVERS
1/4
who
70 de consultanți care ocupă etajul de sus din Univers nu dețin un adevăr universal valabil în materie de comunicare. Pentru că Graffiti PR nu funcționează pe rețetă, ci crește din experiență și odată cu ea. Sunt o sumă de insights, specializări, trenduri, departamente, campanii și cauze social responsabile, care lansează în lumea mare mesaje calibrate la fiecare univers de brand în parte. Te invită să-ți povestească cum.

what
Gaffiti PR vă invită la un workshop de comunicare creativă susținut de către consultanții Graffiti PR.

Călătoriile eroilor prin povești, campanii, branduri cu Paul Kasprovschi, Senior Consultant Strategy & Branding Graffiti PR. Paul va vorbi mult și aplicat despre soluții creative în rezolvarea problemelor actuale, despre găsirea oportunităților, metodologii noi și testarea acestor soluții.

Scriere creativă cu Alex Aron, Creative Director Graffiti PR. Nu trebuie să ai talent literar să scrii bine, dar desigur că ajută. Nu trebuie să ai studii în marketing să îți înțelegi consumatorii și să vorbești pe limba lor. Sau trebuie? Alex, antreprenor creativ și om de comunicare, îți va vorbi despre construirea personajelor, a atmosferei și a dialogului dintre branduri și consumatori într-o manieră actuală și cool. Atenție, vei avea de citit, de scris, de vorbit și de gândit.

Campanii creative cu miză socială. Cristina Iancu (Creative Planner Graffiti PR) și Irina Ciocan Stănescu (Managing Partner Graffiti PR) vorbesc despre binecuvântare și păcat în implicarea brandurilor active în societate, cum adresează companiile cauze grele într-o manieră creativă și cum rămân brandurile relevante într-o lume în care activismul pare să fie așteptarea implicită.



***
23 MAI / 18:00 - 20:00
24 MAI / 16:00 - 20:00
@Palatul Universul, Corp B, etaj 4, Ion Brezoianu 23-25, în Cartierul Creativ