The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ONE NIGHT GALLERY // ONE NIGHT GALLERY #10 @TEATRUL ODEON

Articol / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • ONE NIGHT GALLERY // ONE NIGHT GALLERY #10 @TEATRUL ODEON ONE NIGHT GALLERY
  • ONE NIGHT GALLERY // ONE NIGHT GALLERY #10 @TEATRUL ODEON ONE NIGHT GALLERY
  • ONE NIGHT GALLERY // ONE NIGHT GALLERY #10 @TEATRUL ODEON ONE NIGHT GALLERY
1/3
who
One Night Gallery este prima galerie de new media art din România care îmbină arta și tehnologia într-un nou concept de expoziție ad-hoc, susținând tinerii artiști și designerii români prin crearea unor experiențe artistice alternative, completate de inovație si tehnologie.

what
Pentru o noapte, Teatrul Odeon se va transforma într-o galerie neconvențională de artă, dar și un spațiu de joc, în care participanții vor putea descoperi lucrările lui Pren, ilustratorul expus în cea de-a zecea ediție, prin intermediul tehnologiilor emergente: realitate augmentată cu aplicația dARe by Samsung, realitate virtuală, video mapping, inteligență artificială sau instalații neconvenționale.



***
18 MAI / 21:00

@Teatrul Odeon, Calea Victoriei 40-42, în Cartierul Creativ