The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Volvo, official car & content provider CQDF

Articol / 20 Mai 2019 / The Institute
  • Volvo, official car & content provider CQDFVolvo Official Car & Content Provider
  • Volvo, official car & content provider CQDFVolvo Official Car & Content Provider
  • Volvo, official car & content provider CQDFVolvo Official Car & Content Provider
  • Volvo, official car & content provider CQDFVolvo Official Car & Content Provider
1/4
Volvo are titulatura de official car & content provider pentru Creative Quarter Design Festival, primul mare festival al cartierului din jurul parcului Cişmigiu. Festivalul se desfășoară în perioada 18-26 mai 2019 și te invită să te bucuri de cea mai activă zonă creativ-culturală din București.

Cu ocazia Creative Quarter Design Festival îi poți cunoaşte pe oamenii care locuiesc și creează în acest spațiu, să le afli povestea şi să sărbătorești alături de ei ceea ce are Cartierul Creativ mai bun de oferit. Ocazii perfecte de socializare și schimb de experiențe sau informații vor fi toate expozițiile, conferințele, petrecerile, serile de film, tururile ghidate, dar și târgurile de design, chiar și un festival-concentrat de ceramică contemporană și workshop-urile cu diferite teme.

Cele trei maşini marca Volvo, model S90, XC40 şi V60, ne ajută să ajungem cât mai repede la cele peste 60 de evenimente din circuit, să livrăm ziarele cu detalii complete despre festival în perimetrul Cartierul Creativ, dar şi să ducem vestea despre proiect în tot Bucureştiul.

Modelele Volvo se remarcă prin designul lor modern, dar şi datorită siglei Creative Quarter Design Festival de pe portiere.

Programul complet al festivalului se găsește pe cartierulcreativ.ro. Te așteptăm să ni te alături!