The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

4321 // Ready Set for Creative Board Talks: Andrei Breahnă

Interview / 13 Sep 2018 / INSTITUTE.RO
  •  4321 // Ready Set for Creative Board Talks: Andrei Breahnă
1/1
Am început numărătoarea inversă până când vom afla selecția lucrărilor din expoziția centrală Diploma 2018, iar până atunci membrii board-ului creativ ne vorbesc pe scurt despre contactul cu industria și care sunt tips-urile lor pentru tinerii absolvenți, într-o serie de mini interviuri

Am stat de vorbă cu Andrei Breahnă, manager cultural, galerist și colecționar, cofondator al galeriei EASTWARDS PROSPECTUS și membru al board-ului Diploma pentru arte plastice. Întors în România și analizând temeinic piața locală de artă, a ajuns la concluzia că cea mai bună modalitate de a contribui la dezvoltarea acesteia este să devină el însuși un jucător. După câteva luni petrecute la Artmark și la Uniunea Artiștilor Plastici, a ales calea antreprenoriatului și a deschis EASTWARDS PROSPECTUS în București.



Experiența lui Andrei și câteva sfaturi de la el, mai jos:

4 cuvinte care descriu cel mai bine procesul tău de integrare în domeniul în care activezi astăzi.

aventură; antreprenoriat; cercetare; networking

3 lucruri pe care trebuie să le faci la început de drum pentru a reuși în domeniu.

  • să înțelegi cum funcționează ecosistemul profesional, într-un context internațional
  • să observi și să fii la curent cu ce se întâmplă
  • să călătorești pentru a vedea cât mai multe expoziții

  • 2 motive pentru care te-ai înscrie la Diploma dacă ai absolvi în 2018 o facultate vocațională.

  • platforma Diploma este ideală pentru a intra într-o conversație cu tineri profesioniști și antreprenori
  • anvergura națională permite o vizibilitate asupra întregului fenomen din România

  • 1 încurajare pentru tinerii creativi.

    În ultimii ani, daca ne uităm la domeniul artelor vizuale, universitățile au produs relativ puțini artiști profesioniști, așa că este foarte mult loc pe scena de artă pentru a te dezvolta.

    ***

    Diploma 2018 se întâmplă în perioada 5-14 octombrie și cuprinde o serie de formate dedicate expunerii absolvenților de facultăți vocaționale în fața publicului larg și care, în același timp, încurajează interacțiunea între ei și seniorii din industriile creative.