The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

4321 // Ready Set for Creative Board Talks: Marian Pălie

Interview / 04 Sep 2018 / INSTITUTE.RO
  •  4321 // Ready Set for Creative Board Talks: Marian Pălie
1/1
Am început numărătoarea inversă până când vom afla selecția lucrărilor din expoziția centrală Diploma 2018, iar până atunci membrii board-ului creativ ne vorbesc pe scurt despre contactul cu industria și care sunt tips-urile lor pentru tinerii absolvenți, într-o serie de mini interviuri.

Am stat de vorbă cu Marian Pălie, fashion stylist și membru al board-ului creativ Diploma pentru proiectele de fashion design. Cu peste 25 de ani de experiență în industria modei din România, Marian își defășoară proiectele în zone diferite: styling, jurnalism, consultanță, fotografie. A lucrat cu câteva dintre cele mai importante publicații de fashion și branduri din România.



Am cules câteva idei de la Marian despre începuturile în industrie:

4 cuvinte care descriu cel mai bine drumul parcurs de tine în domeniul în care activezi astăzi.

Disruptiv, congruent, incomod & antifragil.

3 lucruri pe care trebuie să le faci la început de drum pentru a reuși în domeniu.

Să cauți.
Să descoperi.
Să acoperi.

2 motive pentru care te-ai înscrie la Diploma dacă ai absolvi în 2018 o facultate vocațională.

1. Provoci destinul.
2. Coordonezi hazardul.

1 încurajare pentru tinerii creativi.

“Neștiind când zorile vor sosi, deschid fiecare fereastră.” – Emily Dickinson

***

Diploma 2018 se întâmplă în perioada 5-14 octombrie și cuprinde o serie de formate dedicate expunerii absolvenților de facultăți vocaționale în fața publicului larg și care, în același timp, încurajează interacțiunea între ei și seniorii din industriile creative.