The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 9 - 15 aprilie 2018

Article / 09 Apr 2018 /
  • 5 din cartier // 9 - 15 aprilie 2018
1/1
O săptămână cu mult teatru și film, asezonată cu un party care se anunță a fi the place to be. Recomandările noastre pentru sămptămâna 9 - 15 aprilie, în Cartierul Creativ. 



1. Zilele Filmului din Argentina // 11- 14 aprilie // Insitututo Cervantes

Ambasada Argentinei în România, în colaborare cu Instituto Cervantes din București, ne invită la Zile de Film Argentinian. Intrarea este liberă în baza unei rezervări făcute la adresa cultbuc@cervantes.es. Toate detaliile în pagina de event. Ne vedem la film! 

2. Spectacolul de teatru: Viitorul durează îndelung // 14 aprilie // Teatrul Odeon

De neratat săptămâna aceasta: L’Avenir dure longtemps (Viitorul durează îndelung), care a primit premiul criticii pentru Cel mai bun spectacol Seul en scène/singur pe scenă 2016. Spectacolul este în limba franceză, cu supratitrare în română, adus la București de Institutul Francez și Délégation générale Wallonie-Bruxelles, în parteneriat cu Teatrul Odeon. Toate detaliile aici.

3. Bucharest Fashion Film Festival 2018 opening party // 13 aprilie // Apollo 111 Barul

Dacă e vineri, întotdeauna e party în Cartierul Creativ. Vinerea aceasta la Apollo 111 celebrăm deschiderea Bucharest Fashion Film Festival 2018 pe muzică de Ioana Ciolacu-Miron & Marina Moldovan & Claudia. Don’t miss it

4. Cea mai calduroasă zi din an // 14 aprilie // Apolo 111 Teatrul

Se întâlnesc la ieșirea dintr-un spital, în cea mai călduroasă zi din an. Doi oameni aproape imposibil de pus împreună, în mijlocul unui București isteric. Dar trăiesc într-o singură zi o poveste întreagă de dragoste. Cu tot ce poate să aibă ea – rătăciri, regăsiri, pasiune, poftă, tensiune, ceva umor și niște nervi. O piesă care trebuie văzută sâmbătă, la Apollo 111 Teatrul. 

5. Breakfast & brunch & everything nice // Trofic // L – D, 08:00 – 16:00

Cafea de specialitate și gustări delicioase pentru mic dejun sau brunch. Încă un loc cosy de încercat în Cartierul Creativ, pe Brezoianu 29.