The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 10 - 16 septembrie 2018

Article / 10 Sep 2018 / The Institute
  • 5 din cartier // 10 - 16 septembrie 2018
  • 5 din cartier // 10 - 16 septembrie 2018
1/2
O nouă săptămână vine cu noi recomandări de evenimente de neratat în Cartierul Creativ. Pe agenda noastră de 5 din cartier din săptămâna 10-16 septembrie:

Reamenajare Refugiul Iezer & Cântece de munte | 12 septembrie | J'ai Bistrot



Peste 100 de voluntari Michelin, împreună cu 15 voluntari de la Asociația Oxigen, sub coordonarea Salvamont Câmpulung, au participat la refacerea refugiului Iezer și marcarea rutelor în masivul Iezer–Păpușa. Proiectul de CSR a fost finalizat cu success la finalul lunii iulie.

Miercuri, 12 septembrie, de la 19:00, la J'ai Bistrot va fi prezentat un before & after al proiectului, alături de expoziție foto, impresii, voluntari & lots of fun.
Seara se va încheia în spiritul muntelui, cu Piratu’ de la Oxigen va încânta publicul cu cântece de munte. Free entrance, see you there!

Rokolectiv x SHAPE x Apollo111 | 12 septembrie | Apollo111 Teatrul



Borusiade își prezintă noul show live pentru prima dată în București, la Apollo111 Teatrul. Va fi acompaniată de artistul Serbian Umbra, parte din SHAPE platform. Concertul face parte dintr-o serie de evenimente, desfășurate în septembrie și octombrie sub umbrela “Castaways - adventures from the technosphere”.

Join the experience: https://www.facebook.com/events/1910896872548580/

DokStation | 13-16 septembrie | Control Club



A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival are loc în perioada 13-16 septembrie 2018, în mai multe locuri din București: Control Club, Spațiul M60, Apollo 111, precum și în aer liber, în parcarea Plaza Romania Mall.

DokStation Music Documentary Film Festival la Control Club prezintă, în perioada 13-16 septembrie, șapte proiecții de documentare muzicale, discuții și concerte.

Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe este disponibil la www.dokstation.ro.

Biletele pot fi cumpărate pe Eventbook.ro.

More details: https://www.facebook.com/events/246658472672048/

Bobbi Jene - proiecție de film | 16 septembrie | Linotip - Centru Independent Coregrafic



LINOTIP continuă seria evenimentelor dedicate filmelor de dans cu o nouă proiecție #LinoFILM: “BOBBI JENE - Push until you have no strength to hide”.

Filmul prezintă povestea dansatoarei americane Bobbi Jene Smith, care a petrecut 10 ani în rolul starului faimoasei companii de dans israeliene Batsheva. Ea ia în cele din urmă decizia dificilă și care îi schimbă viața și cariera să se mute înapoi în SUA, unde începe să lucreze la o coregrafie solo, canalizându-si experiența în lansarea unei o noi premiere.

Save your seat here.  

Bunătăți de sezon @Earthfood



Conceptul Earth Food este unul simplu: vor să fie un liant între micii producători români de alimente și doritorii să consume produse proaspete și sănătoase.

Și-au propus, încă de la început să fie reprezentanții micilor producători, cu gospodării mici și să aducă de la aceștia cele mai bune și mai diversificate bunătăți din mediul rural.

Nu vă povestim mai multe, dar vă recomandăm să îi vizitați în micul spațiu de pe Stirbei Vodă 78 (lângă Cișmigiu) să vă amintiți de copilărie.