The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 30 iulie - 5 august 2018

Article / 30 Iul 2018 / The Institute
  • 5 din cartier // 30 iulie - 5 august 2018
  • 5 din cartier // 30 iulie - 5 august 2018
1/2
A lot of things still happening în Cartierul Creativ. Our picks pentru săptămâna 30 iulie – 5 august:




AlienArea cu AlienLama 3 | 1 august | Zona Liberă Butic

Unul dintre locurile noastre preferate din parcul Cișmigiu, Zona Liberă Butic, a pregătit o seară de miercuri de neratat cu: Rufi, vinyl only set by Ygor - dj și producător de muzică electronică cu un profil discret, visuals by AY1 – creative mind obsedată de lună și căutătoare de ciudățenii, music by Alien Lama – experiența acustică pe care o creează împletește cu măiestrie dispozitivele muzicale high-tech cu elemente entice. Bonus: Decor by Dza Dza Zone.

Artist talk Ia altfel | 2 august | Galateca

Cele trei artiste din Cluj, câstigătoare ale apelului de proiecte IA – Altfel, lansat de Galateca pentru expoziția Măiastra, Ioana Olahuţ, Elena Ilash și Alexandra Mureșan ne așteaptă joi, 2 august, de la 18:00, la o discuție deschisă despre conceptul IA - Altfel / EA - Altfel. Expoziția din acest an vorbește despre “Forță indusă. Fragilitate neascunsă. Intransigență afișată. Maleabilitate a formelor. Transparență și opacitate. Seducție prin prezență. Culoare vie. Formă diformă. Despre procesualitate dar și formativitate. Despre simbolul din gest, căutarea dar și implicarea în reprezentare. Despre-Sticlă-Instalație-Compoziție-Fier-Mixed media-Pictură-Efect. Despre cum a fi altfel e de fapt a vedea altfel dar și a transpune altfel.”

Atelier de Dans Contemporan - Ioana Marchidan | 2-5 august | Linotip

Un atelier intensiv de dans contemporan, Just Dance este un curs de dans în care focusul este pe mișcarea venită din prima stare, din impuls. Pentru început, vom învăța să lăsăm corpul să gândească pentru noi, să existe o separare corp-minte, iar în a doua parte focusul se mută pe exerciții de dans în pereche. Înscrierile se fac până pe 1 august, la adresa de mail cursurilinotip@gmail.com.
Cost atelier: 250 RON


Concert în 4 / pe terasă | 4 august | Apollo 111 barul

Binecunoscuta formulă de 4: Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman cântă pentru prima dată pe terasa Apollo111. Mai e nevoie de alte introduceri? Ne vedem acolo!

Accesul se face în baza unui bilet în valoare de 35 lei.

Romanian craft beer @Fabrica de bere bună

Dacă e vară, e sezonul pentru bere. Romanian craft beer direct de la pionierii berii craft in România: Zăganu. Găsiți aici sortimente pentru toate gusturile atât la sticlă, cât și la draft, plus gustări special preparate să acompanieze berea. Cheers!