The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 6-12 august 2018

Article / 06 Aug 2018 / The Institute
  • 5 din cartier // 6-12 august 2018
  • 5 din cartier // 6-12 august 2018
1/2
O nouă săptămână cu o mulțime de evenimente în Cartierul Creativ. Ce-i de făcut, văzut, ascultat, încercat în perioada 6-12 august:



Warm up - Best Film Awards | 9 august | J'ai Bistrot

Cele mai captivante filme din circuitul independent de pe tot mapamondul vin la J'ai. Filme lungi şi scurte, pe categorii alese: animație, dramă, documentar, musicvideo, studentfilm. Intrarea este liberă în baza unei rezervări făcute în prealabil la numărul 031 426 2047. Eveniment oferit de Best Film Awards și găzduit de J'ai Bistrot. Enjoy!

Zola Jesus Live | 9 august | Control 

Nika Roza Danilova aka Zola Jesus, unul dintre cele mai recunoscute personaje de pe scena dark wave, vine la Control într-un concert pentru promovarea noului album Okovi. Cu un mix de elemente electronice, industrial, goth, dar și influente din muzica clasică, cu siguranță va fi o experiență de neratat. Costul biletului: 50 lei.

Homo Americanus | 10 august | Green Hours

„Homo Americanus” este un spectacol despre căutare şi bucuria de a fi, despre dans şi trăire prin dans, despre curaj şi înfruntarea şabloanelor, despre a face ceea ce îţi place şi de a fi tu însuţi! Poetry in motion, un performing despre OM de și cu Paul Cimpoieru.
Bilete: 25 lei achitate în avans sau 30 lei în ziua evenimentului.

Dialog despre veșmânt ca operă de artă | 11 august | Muzeul Colecțiilor de Artă

Un dialog inedit, plecând de la colecția Marcu Beza - Hortensia și Vasile G. Beza expusă la Muzeul Colecțiilor de Artă. Ilinca Damian, conservator Muzeul Colecțiilor de Artă și Alexandru Bejinariu, cercetător în filosofie vor analiza discursul muzeal asupra operei de artă, punctând mecanismele teoretice și posibilitățile fenomenologice pe care acesta este fundamentat. Sâmbătă, 11 august, de la 16:00.


Burgers to die for @Burger Van Bistro

Cu siguranță ați auzit despre ei, cel mai probabil i-ați și incercat deja. Dar merită menționați în lista noastră de recomandari. Este un loc mic și cochet, care a contribuit la la dezvoltarea și însuflețierea străzii George Vraca. Pe lângă burgeri, meniul a fost completat cu ribs, sandwiches, pulled pork și kimchi. Poftă bună!