The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Propunerile câștigătoare @ABSOLUT Call for Untold

News / 18 Aug 2016 / INSTITUTE.RO
  • Propunerile câștigătoare @ABSOLUT Call for UntoldIulia-Cristiana Circei & Ștefan Prigoreanu - ABSOLUT Vodka
  • Propunerile câștigătoare @ABSOLUT Call for UntoldAndrada Moise & Alexandra Mihailescu
  • Propunerile câștigătoare @ABSOLUT Call for UntoldSilviu Aldea - Jameson
1/3
Timp de patru zile, Clujul a devenit capitala nopții și a magiei, odată cu a doua ediție a festivalului de muzică electronică Untold. Peste 300 000 de spectatori au participat la mai mult de o sută de concerte pe opt scene amenajate în trei spații reper ale orașului: pe stadionul Cluj Arena (main venue), Sala Polivalentă și Parcul Central.

O parte din buna dispoziție a publicului a fost asigurată de ABSOLUT, prezent anul acesta la eveniment cu trei baruri realizate de arhitecți și designeri români pentru brandurile ABSOLUT Vodka, Ballantine's Brasil și Jameson. Cele trei propuneri au fost alese în urma competiției lansate în cadrul Romanian Design Week 2016 - ABSOLUT Call for Untold. Barurile au urmărit personalitatea brandurilor și au scos în evidență elementele semnătură care le fac ușor de recunoscut de către public pe fiecare dintre ele. Rezultatele le puteți vedea mai jos, împreună cu câștigătorii și premiile obținute.

Iulia-Cristiana Circei & Ștefan Prigoreanu au proiectat barul ABSOLUT Vodka
Premiul câștigat de ei este o excursie în Cuba. 



Andrada Moise & Alexandra Mihailescu au proiectat barul Ballantine's Brasil
Premiul lor este o excursie în Mexic.





Silviu Aldea a proiectat barul Jameson
Ca premiu, Silviu va merge în Scoția.