The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Activități sportive by WorldClass @Pietonale în Cartierul Creativ

Article / 20 Iun 2018 / The Institute
  • Activități sportive by WorldClass @Pietonale în Cartierul Creativ
1/1
În weekend-ul 23-24 iunie, în Cartierul Creativ, Bulevardul Schitu Măgureanu devine stradă pietonală în perimetrul Str. Grigore Cobălcescu – Piața Sf. Papă Papa Ioan Paul al II-lea.

Publicul se poate bucura de o serie de activități educaționale, artistice și culturale, food & drinks, dar și de activități sportive organizate împreună cu WorldClass sâmbătă, 23 iunie.

În intervalul 09.00 - 09.50, clasă de Zumba, cu Anca Gheorge, instructor fitness WorldClass.
Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino, care implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului.

În intervalul 10.00 - 10.50 antrenament funcțional cu Anca Gheorghe, instructor fitness WorldClass.
Antrenamentul functional presupune mișcăti uşoare, dar foarte intense, cu schimbări rapide de ritm, îți vor solicita agilitatea, forţa și echilibrul.

Accesul este gratuit la ambele sesiuni.

Despre WorldClass

WorldClass este no. 1 în Fitness în România, cu 550.000 de membri activi în toată țara.
WorldClass își propune să le îmbunătățească stilul de viață membrilor prin intermediul programelor atent selectate și prin oferirea celei mai bune game de servicii din țară. Toți trainerii World Class au urmat cursuri intensive și sunt certificați international.

Despre Pietonale în Cartierul Creativ

Cea de-a doua ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ este organizată de Primăria Municipiului București, prin ARCUB.
Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București, și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.

Cartierul Creativ este un proiect susținut de UniCredit Bank.

Partener strategic Cartierul Creativ: Startarium