The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Adina Nicoleta Radu // Intergarea peisageră a Autostrăzii A3

Article / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Adina Nicoleta Radu // Intergarea peisageră a Autostrăzii A3
  • Adina Nicoleta Radu // Intergarea peisageră a Autostrăzii A3
1/2
După absolvirea facultății de Peisagistică, Adina Nicoleta Radu urmează cursurile de Master în Managementul investițiilor în ecosisteme, unde aprofundează aspectele ecologice ale planificării peisajelor și managementul proiectelor de planificare.

INTERGAREA PEISAGERĂ A AUTOSTRĂZII A3

Ca urmare a analizelor realizate pe teren, dar și a cercetărilor privind integrarea în peisaj a autostrăzilor, proiectul propune principii pe baza cărora pot fi realizate intervenții ce urmăresc integrarea peisageră a Autostrăzii A3 pe tronsonul București – Ploiești.

Principiile fundamentale ale strategiei proiectului urmăresc îmbinarea naturalului cu antropicul, marcând ieșirea din oraș către peisaj / natură, dar și conectarea acestei axe majore la structura metropolitană. Ideea de călătorie, de legătură între capitală și peisajul natural al țării este marcată și simbolizată, în mod gradual, ca o trecere între zona de câmpie și munte, un element fundamental al proiectului fiind varietatea peisageră. Soluția generală prevede dinamizarea nodurilor de ciculație cu ajutorul vegetației, semnalizarea intrărilor și ieșirilor prin elemente de design și vegetație, integrarea și amenajarea spațiilor de servicii.