The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Adriana Untilov // Pe urmele visului

Article / 26 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Adriana Untilov // Pe urmele visului
  • Adriana Untilov // Pe urmele visului
  • Adriana Untilov // Pe urmele visului
  • Adriana Untilov // Pe urmele visului
  • Adriana Untilov // Pe urmele visului
1/5
Absolventă de limbi clasice, studiază artele plastice la clasa profesorului dr. Darie Dup, respectiv Niculae Păduraru. Trăiește în București. 

PE URMELE VISULUI

Proiectul „Pe urmele visului” propune o cale de percepție a visului reprezentată de două piese dominate de semnul burdufului, un semn dinamic, simetric, unghiular, stabil, ca o scară închisă. Ca și foalele prin ritmul lor, burduful reprezintă respirația: e un instrument producător de suflu. Visul se petrece în interiorul Ușii-burduf și în cel al Patului-Burduf.
 

 
Ușa-burduf cuprinde un spațiu lăuntric în care se poate pătrunde cu cheia potrivită. E un spațiu de tranziție interioară, un spațiu viu, plin de emoții, un spațiu care respiră, care pulsează tainic. Acolo se întâlnesc gânduri, minuni și oglinzi carolliene.
 
Patul-burduf este locul cel mai confortabil și sigur al visului, un loc al transportării. Patul-burduf are viață proprie, e loc al actelor fundamentale ale vieții: devenire, iubire, moarte.