The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alina Larisa Țugulan // Campus universitar

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Alina Larisa Țugulan // Campus universitar
  • Alina Larisa Țugulan // Campus universitar
  • Alina Larisa Țugulan // Campus universitar
  • Alina Larisa Țugulan // Campus universitar
  • Alina Larisa Țugulan // Campus universitar
1/5
Țugulan Alina Larisa este urbanist-peisagist și viitor arhitect. Este în momentul actual masterandă în anul I, urmând masterul „Management Urban pentru Orașe Competitive”. În paralel cu studiile de master în urbanism studiază și arhitectura, fiind studentă la Facultatea de Arhitectură în cadrul UAUIM.

CAMPUS UNIVERSITAR

În prezent, comuna Corbeanca, este constituită din satele Corbeanca, Petreşti, Tamaşi, Ostratu și este situată în partea de centru a Judeţului Ilfov, de-a lungul DJ 101.
 
 
Partiul Urban propus spre finalizare în anul 2035 urmărește transformarea comunei Corbeanca în oraș. Se dorește a aduce un echilibru între zonele funcționale, astfel încât, să existe un sistem bine definit și ierarhizat între acestea, și nu în ultimul rând, rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm la momentul actual. În acest sens, se propune impărțirea orașului Corbeanca în trei sectoare: Corbeanca, Ostratu și Tamași, fiecare dintre aceste trupuri având la randul lor propriile cartiere.
 
Sectorul Corbeanca din localitatea Corbeanca își propune să devină în anul 2035 un puternic centru de învățământ universitar și cercetare care să concureze atât cu celelalte centre din județ, cât și la nivel național/internațional datorită legăturilor rutiere, cât și aeriene, prin proximitatea aeroportului Otopeni.