The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA MARIA POPESCU // COLLABORATIVE HUB, CALEA MOȘILOR, BUCUREȘTI

Article / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA MARIA POPESCU // COLLABORATIVE HUB, CALEA MOȘILOR, BUCUREȘTI
  • ANA MARIA POPESCU // COLLABORATIVE HUB, CALEA MOȘILOR, BUCUREȘTI
  • ANA MARIA POPESCU // COLLABORATIVE HUB, CALEA MOȘILOR, BUCUREȘTI
1/3
Ana-Maria Popescu este proaspătă absolventă UAUIM și și-a îmbunătățit parcursul universitar și profesional prin studii în Lisabona și practică în Barcelona. În această perioadă de formare, s-a dezvoltat multidisciplinar și activează în prezent în arhitectură, design și grafică.

Collaborative Hub, Calea Moșilor, București

Proiectul urmărește să abordeze, în contextul schimbărilor multidisciplinare, urbane, sociale, economice, tehnologice, următoarele probleme contemporane: regenerarea urbană a unei zone istorice în stare avansată de degradare, rolul ansamblurilor academice în regenerarea urbană și recuperarea identității urbane și autenticitatea intervenției prin inserția într-o zonă istorică. Studiul a definit un incubator cu program mixt care să sprijine colaborarea între domeniile academic, antreprenorial și public, având viziunea “regenerarea începe unde începe colaborarea". Collaborative Hub își propune să păstreze într-o manieră contemporană caracteristicile tipologice și morfologice specifice Căii Moșilor, protejând valorile patrimoniului existent și răspunzănd nevoilor actuale prin asigurarea unei intervenții urbane de înaltă calitate. Proiectul intenționează să fie un punct de reactivare de-a lungul Căii Moșilor, stimulând activitatea multidisciplinară prin reînnoire spațială și programatică.