The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA NEGOIȚĂ // ALBIRE

Article / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA NEGOIȚĂ // ALBIREANA NEGOIȚĂ
  • ANA NEGOIȚĂ // ALBIREANA NEGOIȚĂ
  • ANA NEGOIȚĂ // ALBIREANA NEGOIȚĂ
  • ANA NEGOIȚĂ // ALBIREANA NEGOIȚĂ
  • ANA NEGOIȚĂ // ALBIREANA NEGOIȚĂ
1/5
Ana Negoiță a studiat la licență, între 2012-2015, Publicitate, în cadrul Universității București, apoi la masterat, a urmat între 2016-2018 cursurile Universității Naționale de Arte, la secția Fotografie și Imagine Dinamică.

Albire


Lucrarea „Albire” propune o analiză a unui trecut personal și o încercare de a-l reinterpreta, printr-o acțiune directă asupra fotografiilor de arhivă personală, cu o substanță chimică (clor).

Fotografiile din arhiva personală a autoarei sunt parte dintr-o zonă pe care nu a putut-o controla. Însă intervenția asupra lor i-a oferit posibilitatea de a activa acea zonă și de a și-o însuși, pentru a le percepe ca fiind în totalitate ale sale. Fotografiile realizate de autore sunt detalii sau texuri ale unor obiecte care amintesc de copilărie și reprezintă modul prin care a ales să își analizeze memoriile.

Lucrarea vorbește pe de o parte despre încercarea de acceptare a trecutului și pe de altă parte, de intervenția cu scopul transformării a ce se poate, din prezent.