The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA STOIAN // CENTRU DE INTEGRARE A MINORITĂȚILOR ÎN SOCIETATE

Article / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA STOIAN // CENTRU DE INTEGRARE A MINORITĂȚILOR ÎN SOCIETATE
  • ANA STOIAN // CENTRU DE INTEGRARE A MINORITĂȚILOR ÎN SOCIETATE
  • ANA STOIAN // CENTRU DE INTEGRARE A MINORITĂȚILOR ÎN SOCIETATE
1/3
Stoiana Ana este absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", specializare Arhitectură de Interior. A fost voluntară în tabăra de restaurare în satul Corna, din Rosia Montană si a participat la worckshop-urile din cadrul Atelierului de Eco Design și Leadership Verde.

Centru de Integrare a Minorităților în Societate

Proiectul de diploma reprezintă conversia unei clădiri, care face parte din Patrimoniul Industrial National, din zona Rahova, în cadrul ansamblului Fabrica de Bere Bragadiru.
Zona Rahova-Ferentari este o zonă slab dezvoltată, țesutul urban fiind intr-o contiună degradare, iar calitatea vieții fiind una precară. Unul din factorii care generează aceste problme este reprezentat nivelul de educație scăzut al membrilor comunității.
Centrului de Integrare a Minorităților le asigură locuitorilor din zona Rahova posibilitatea de a avea o calificare profesională și de a avea un loc de muncă stabil și bine plătit. Astfel clădirea devine un spațiu dedicat comunității, ce are ca scop dezvoltarea soci-culturală și educațională a persoanelor defavorizate și dezvoltarea urbană a zonei .