The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA TVARDOCHILB // HOMOGENOUS

Article / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA TVARDOCHILB // HOMOGENOUS
  • ANA TVARDOCHILB // HOMOGENOUS
  • ANA TVARDOCHILB // HOMOGENOUS
  • ANA TVARDOCHILB // HOMOGENOUS
1/4
Ana Tvardochlib are 21 de ani și este proaspăt absolventă al Universității Naționale de Arte din București la specializarea Modă-Design Vestimentar. Este pasionată de modă și de artele vizuale încă de când era mică.

”HOMOGENOUS”


Ideea de bază de la care a pornit această lucrare provine de la personalitatea elevului ce își produce colecția, faptul că acesta nu se poate hotărâ în a se îmbrăca într-un singur stil vestimentar, preferă să le poarte pe amândouă. Astfel, alege sa le îmbine într-unul singur. Compoziția din care provine conceptul are la bază cele două stiluri vestimentare și anume: stilul vestimentar al modei din perioada anilor 1920 și stilul vestimentar sport. Datorită libertății de creativitate în modă, cele două stiluri total diferite reușesc să compună împreună o poveste frumoasă. Colecția cu titlul de ”HOMOGENOUS”, urmărește atât eleganța, simplitatea cât și confortabilitatea prin contrast de culori cald-rece și contrast între materiale fluid-rigid, liniile simetrice și simple.