The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA MĂDĂLINA MANEA // PATOLOGIA INTEGRĂRII HIBRID 2.1

Article / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA MĂDĂLINA MANEA // PATOLOGIA INTEGRĂRII HIBRID 2.1ANDREEA MĂDĂLINA MANEA
  • ANDREEA MĂDĂLINA MANEA // PATOLOGIA INTEGRĂRII HIBRID 2.1ANDREEA MĂDĂLINA MANEA
  • ANDREEA MĂDĂLINA MANEA // PATOLOGIA INTEGRĂRII HIBRID 2.1ANDREEA MĂDĂLINA MANEA
  • ANDREEA MĂDĂLINA MANEA // PATOLOGIA INTEGRĂRII HIBRID 2.1
  • ANDREEA MĂDĂLINA MANEA // PATOLOGIA INTEGRĂRII HIBRID 2.1ANDREEA MĂDĂLINA MANEA
1/5
Andreea Mădalina Manea a urmat cursurile Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte din București, la secția Sculptură, atât la licență, cât și la master. A studiat preponderent relația dintre om și animal, sub aspect social, experimentând cu diverse forme și materiale.

Patologia integrării hibrid 2.1

Viciul devine o siguranță pentru acceptarea de sine în societatea cotemporană, distrugând astfel rațiunea, cheia principală ce ne deoșebeste pe noi, rasa umană, de animale. Viciul, prin definiție este caracterizat ca o pornire nestăpânită spre rău, un comportament imoral, depravat într-o societate. Acest termen poate fi mai mult asociat cu temperamentul unei persoane în cauză decât cu moralitatea acestuia: se poate referi la un defect, un obicei neadecvat sau nesănatos.

În acest proiect, prin termenul “viciu” nu face referire la consumul cafelei, alcoolului, țigărilor, narcoticelor etc. ci la obsesiile pe care le avem în mod involuntar în viața de zi cu zi precum imaginea estetică pe care ne-o impune societatea, la rândul nostru apelând la diverse metode de a ajunge la acea imagine estetică impusă de societate, devenind odată cu trecerea timpului din îngrijire personală, o obsesie.