The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andreea Matei // Eaters gonna eat

Article / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
  • Andreea Matei // Eaters gonna eat
1/7
Andreea Matei a studiat profilul de Matematică-Informatică la Colegiul Economic Rm. Vâlcea, iar în prezent este tânără absolventă a Facultăţii de Arte Decorative şi Design, specializarea Modă, din cadrul Universităţii Naţionale de Arte, Bucureşti.

Eaters gonna eat 

Titlul colecţiei este inspirat din expresiile şi cuvintele melodiei "GIRL I WANT 2 EAT YOU", interpretata de formaţia Die Antwoord şi expresia "Haters gonna hate". La baza expresiei "Mâncătorii vor mânca în continuare", nu stă înţelesul în sine, adică cel literar, ci interpretarea unor trăsături ale caracterului uman care sunt greu ţinute sub control. Conceptul cuprinde ideea de pierdere a valorilor umane "bune" şi exprimă incapacitatea oamenilor de a ţine sub control anumite trăsături ale caracterului, cum ar fi: lăcomia, mândria. Atitudinea transmisă de colecţie este una ludică, atât prin folosirea unei estetici hazlii prin intermediul culorilor intense şi a combinaţiei de materiale, cât şi pentru ideea de a ridiculiza anumite trăsături ale caracterului uman.