The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA PĂNESCU // ȘCOALĂ PROFESIONALĂ PENTRU INDUSTRIA AUTO

Article / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA PĂNESCU // ȘCOALĂ PROFESIONALĂ PENTRU INDUSTRIA AUTO
  • ANDREEA PĂNESCU // ȘCOALĂ PROFESIONALĂ PENTRU INDUSTRIA AUTO
  • ANDREEA PĂNESCU // ȘCOALĂ PROFESIONALĂ PENTRU INDUSTRIA AUTO
  • ANDREEA PĂNESCU // ȘCOALĂ PROFESIONALĂ PENTRU INDUSTRIA AUTO
1/4
Andreea Pănescu a studiat la Liceul de Artă "Dinu Lipatti" din Pitești, urmând apoi cursurile Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București- Facultatea de Arhitectură, în perioada 2012-2018.

Școală Profesională pentru Industria Auto


Caracterul terenului, orientarea față de punctele cardinale și relațiile care se stabilesc, au determinat o desfășurare de tip incintă, având ca elemente definitorii școala și cazarea. Școala susține prin paralelism direcția arterei principale din zona, artera cunoscută pentru comerțul cu piese auto și ateliere și devine fundal pentru o serie de astfel de spații, regândite o dată cu noua intervenție. Astfel, spațiile de învățământ sunt orientate spre nord, pentru o iluminare propice. Bara de cazare, așezată în unghi față de școală face compoziția să se deschidă spre zona de acces, maximizând spațiul curții interioare. Astfel poziționate, spațiile de cazare sunt orientate spre est, având deschidere spre râul Argeș și mai departe spre zona de dealuri.