The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andreea Moise // Revitalizare Marghiloman

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Andreea Moise // Revitalizare Marghiloman
  • Andreea Moise // Revitalizare Marghiloman
  • Andreea Moise // Revitalizare Marghiloman
  • Andreea Moise // Revitalizare Marghiloman
1/4
Andreea Sonia Moise a absolvit în 2016 Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. În anul 5 a beneficiat de o bursă Erasmus în Lisabona, unde a avut ocazia să cunoască îndeaproape arhitectura portugheză.

REVITALIZAREA ANSAMBLULUI MARGHILOMAN PRIN HIPISM CONTEMPORAN, BUZĂU

Situl ales pentru proiectul de diplomă se află în strânsă legătură cu memoria locului, straturile trecutului fiind încă vizibile în imaginea actuală. Fiind vorba de un trecut valoros, acesta nu ar trebui să fie dat uitării. Prin acest proiect se propune un program arhitectural complex care introduce un prim Muzeu Hipic în România.
 

Revitalizarea se va realiza pe mai multe paliere, având ca scop final activarea ansamblului, integrarea în viața orașului, în activitatea turistică și culturală a județului Buzău și a țarii. Aceasta va fi posibilă prin refacerea arealului proprietății, prin inserarea unor funcțiuni ecvestre noi, complementarea sitului, prin ierarhizarea funcțională subordonată ansamblului valoros. Vor exista activități multiple, atât culturale și educaționale (Centrul Cultural, Muzeul Hipic), cât și activități de loisir (centru de echitație).

De asemenea, se va ține cont de compoziția peisageră inițială și se va propune o reactivare la nivelul parcului ce va cuprinde o serie de funcțiuni adresate publicului larg (spații de odihnă, proiecții în aer liber).