The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andrei Damian // Pharmacopolium

Article / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Andrei Damian // Pharmacopolium
  • Andrei Damian // Pharmacopolium
1/2
Un student dedicat al designului graphic, pasionat de ilustrația tradițională și digital, un perfectionist care apreciază comunicarea eficinetă în design, mereu deschis la noi idei și provocări.

PHARMACOPOLIUM, MEDICINĂ MEDIEVALĂ MODERNĂ

Pharmacopolium este o carte care prezintă leacuri din era Medievală extrase din enciclopedia medicinală „Bald’s Leechbook”, prezentate cititorului modern într-o manieră modernă inspirată din grafica instrucțională de tip IKEA. Cartea conține, astfel, un contrast puternic care provoacă curiozitate și scepticism legat de ce este și cum interpretăm comunicarea vizuală.

În cazul rețetelor este prezentat textul în limba originală (engleza veche) căruia îi sunt alăturate două traduceri: în engleză modernă și în română. Pe lângă natura umoristică și ușor naivă, fiecare pagină provoacă cititorul la a observa puterea de a convinge pe care îl are un design bun în transmiterea unui mesaj eronat.