The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Art Debate - Art Safari // BB8 // RDW

News / 27 Apr 2018 / INSTITUTE.RO
  • Art Debate - Art Safari // BB8 // RDW
1/1
În luna mai Bucureștiul devine capitala artelor vizuale și a design-ului.

Publicul pasionat de industrii creative are pe agendă trei mari evenimente: Art Safari, Bucharest Biennale 8 - Bienala Internațională de Artă Contemporană București și Romanian Design Week.

Pentru a nu rata momentele importante ale ediților 2018, reprezentanții celor trei evenimente (creatori, curatori și artiști implicați) se întâlnesc cu publicul pe 3 mai, de la ora 19:00, în Sala Teatrelli, la o dezbatere organizată de creart și moderată de Mihai Zgondoiu.

Discuția se va concentra asupra elementului de noutate pe care îl aduce anul acesta fiecare eveniment, asupra modului în care se poziționează în context internațional și asupra conexiunii cu evenimente similare din străinătate.

Intrarea este liberă.

Rezervările se fac la casa de bilete creart: 0735 560 692.