The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tinerii actori își spun prima replică la DIPLOMA 2018

News / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • Tinerii actori își spun prima replică la DIPLOMA 2018
1/1
Împreună cu Apollo 111 Teatrul, DIPLOMA aduce și anul acesta noua generație de actori în fața profesioniștilor de teatru și film. O primă întâlnire sub forma unei audiții, însă fără presiunea unui rol care să dicteze criterii de evaluare rigide. O oportunitate pentru tinerii actori de a se promova și de a primi feedback direct și pe loc de la seniorii din branșă.

Absolvenții facultăților de teatru din București și din țară vor prezenta câte un moment pe o temă la alegere în fața publicului și a regizorilor, directorilor de casting și producătorilor invitați.

Publicul pasionat de teatru și film e invitat să susțină tinerii actori și să se bucure de momentele pregătite de aceștia, pe 10 octombrie, de la 19:00. Intrarea este liberă, în baza unei rezervări, care se poate face aici. Locurile sunt limitate.

Din juriul acestei ediții fac parte Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Andrei și Andreea Grosu, Hypno, Radu Muntean, Ada Solomon, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru (DC Casting), Viorica Capdefier (CDF Casting) și Silvia Popescu (HBO).



Pentru o idee mai clară despre momentele pregătite de artiști, mai jos sunt trei dintre cele din 2017, de la prima ediție a evenimentului dedicat absolvenților de teatru.