The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bianca Armăsoiu (Root Loop) // Conacul-terasă

Article / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Bianca Armăsoiu (Root Loop) // Conacul-terasă
  • Bianca Armăsoiu (Root Loop) // Conacul-terasă
  • Bianca Armăsoiu (Root Loop) // Conacul-terasă
  • Bianca Armăsoiu (Root Loop) // Conacul-terasă
  • Bianca Armăsoiu (Root Loop) // Conacul-terasă
1/5
Bianca este un arhitect interior, designer grafic și artist digital. Lucrările sale anterioare includ: artă digitală și grafică, design interior și arhitectură (conceptualizare, modelare 2D și 3D, texturare și randare). Root Loop (Bianca) este un artist vizionar și un puternic spirit creativ!

CONACUL-TERASĂ

Proiectul a fost inspirat de contextul tradițional divers, echilibrat și sustenabil, din perspectiva căruia a fost propus „Conacul-Terasă”. 
 
 
Centrul viticol are ca scop principal stimularea relațiilor între comunitățile de afaceri din domeniul viti-vinicol, în Drăgășani și zonele proxime. Acesta vine în ajutorul producătorilor de vinuri cu strategii de marketing, distribuție și promovare, programe educaționale despre viticultură și metodele diverse de producție sustenabilă. De asemenea, facilitează participarea la evenimente cum ar fi degustări, manifestări cultural-artistice, seminarii, cursuri.
 
Proiectul propune recuperarea unei structuri vechi, prin îmbinarea de elemente naturale și arhitecturale. Conceptul de design pune accentul pe valorile tradiționale și respectul pentru vinuri și producatorii lor. Acest proiect a fost realizat cu intenția de a se integra în conceptul de construire sustenabilă, incorporând principiile tradiționale de arhitectură cu farmecul și eleganța modernă.