The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BIROUL EUROPA CREATIVĂ ROMÂNIA // CREATIVII COOPEREAZĂ. CUM ACCESĂM FINANȚĂRILE EUROPA CREATIVĂ?

Article / 07 Mai 2018 / RDW team
  • BIROUL EUROPA CREATIVĂ ROMÂNIA // CREATIVII COOPEREAZĂ. CUM ACCESĂM FINANȚĂRILE EUROPA CREATIVĂ?
  • BIROUL EUROPA CREATIVĂ ROMÂNIA // CREATIVII COOPEREAZĂ. CUM ACCESĂM FINANȚĂRILE EUROPA CREATIVĂ?
1/2
Evenimentul va fi o sesiune de informare cu format interactiv care prezintă succint programul Europa Creativă, apoi linia de finanțare dedicată proiectelor culturale de cooperare europeană, inclusiv exemple de proiecte finanțate de interes pentru profesioniștii din design și arhitectură.

Participanții vor putea adresa întrebări pe parcursul prezentărilor. Sesiunea se va încheia cu o serie de discuții despre aprecierile participanților referitoare la accesibilitatea și utilitatea acestor finanțări. Un timp special poate fi alocat celor care au anumite idei de proiecte și vor să discute despre dezvoltarea sau eligibilitatea acestora.



SAVE THE DATE!
• 22 mai // 18:30
• Cartierul Creativ hub + store - Calea Victoriei, 46

Biroul Europa Creativă România este o structură de informare și promovare a celui mai important program de finanțare pentru sectoarele culturale și creative la nivelul UE, Europa Creativă.

Acesta organizează, co-organizează sau participă anual la peste 40 de evenimente (naționale și internaționale) în cadrul cărora promovează finanțările nerambursabile ale acestui program european și oferă servicii de consultanță și asistență tehnică gratuite profesioniștilor din sectoarele culturale și creative interesați să acceseze aceste finanțări.

Sprijinul oferit constă în: informaţii actualizate despre liniile de finanțare, ajutor pentru identificarea de parteneri europeni, asistenţă tehnică în vederea completării cererilor de finanțare, dezvoltarea ideilor de proiect, promovarea proiectelor finanţate, informaţii punctuale despre alte finanţări relevante disponibile.