The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BISCUIT CLUB // SUMMER TRENDS FOR KIDS 2019

Article / 17 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • BISCUIT CLUB // SUMMER TRENDS FOR KIDS 2019
  • BISCUIT CLUB // SUMMER TRENDS FOR KIDS 2019BISCUIT CLUB
  • BISCUIT CLUB // SUMMER TRENDS FOR KIDS 2019BISCUIT CLUB
  • BISCUIT CLUB // SUMMER TRENDS FOR KIDS 2019BISCUIT CLUB
1/4
who
Ideea unui magazin pentru copii a venit când inițiatorii au realizat că Bucureștiul a devenit un oraș vibrant, din ce în ce mai divers, în continuă mișcare și evoluție.
Generația actuală de părinți este din ce în ce mai preocupată de dezvoltarea armonioasă a celor mici, în acord cu nevoile lor reale. Proiectul se adresează lor, oferindu-le posibilitatea de a alege, în mod conștient și informat, produse de foarte bună calitate, cu un design inovator, nordic. 

"Iubim copiii și credem că întâlnirea dintre cei mici și orice formă de creativitate este o bucurie pe care le-o datorăm acestora. Selecția noastră cuprinde produse din materiale naturale, colecții ale unor designer talentați, fabricate cu atenție la detalii, respectând oamenii și mediul. Conceptul este găzduit de un spațiu cald, luminos, situat în centrul orașului, pe Calea Victoriei 45, lângă biserica Kretzulescu. Ne dorim ca părinții și copiii să se simtă bineveniți, să testeze produsele și să beneficieze de cele mai bune sfaturi." - Biscuti Club


what
BISCUIT CLUB va găzdui 3 branduri românești: MORMI, GINGER SHOES și MOKOFUN, în cadrul unei expoziții cu vânzare.

MORMI este un mix de idei rezultat din gândirea a doi designeri. Obiectele MORMI sunt special concepute pentru învățarea prin joacă și interacțiune, încurajând creativitatea și folosirea imaginației.

GINGER SHOES este un brand românesc de pantofi barefoot pentru copii care iși dorește să ofere libertate de mișcare, de creștere și explorare. Pantofii GINGER SHOES sunt confecționați din piele naturală, căptușeală și branț tăbăcit vegetal, iar talpa Vibram este flexibilă și anti-alunecare.

Hăinuțele MOKOFUN sunt gândite și făcute într-un atelier din Brebu – Prahova, doar din materiale naturale și organice: lână merinos, lână fiartă, in, bumbac organic certificat GOTS.



***

18 - 26 MAI

Lu - Vi: 10:00 – 19:00
Sâ: 10:00 – 17:00

@Biscuit Club, Calea Victoriei 45, în Cartierul Creativ