The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UPDATE - Perioadă Bucharest Gaming Week

News / 16 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • UPDATE - Perioadă Bucharest Gaming Week
1/1
În semn de respect și omagiu față de Majestatea Sa Regele Mihai I și în urma decretării oficiale a doliului național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, evenimentul Bucharest Gaming Week din perioada 12-17 decembrie se reprogramează pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2018. Așadar, Finalele ESL Southeast Europe Championship și Finala Națională de League of Legends vor fi reprogramate pentru aceeași perioadă.

Persoanele care doresc contravaloarea biletelor sau abonamentelor achiziționate vor trebui să contacteze agenția de bilete emitentă. Cei care au achiziționat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar. Cei care au achiziționat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, de marți până vineri, în intervalul orar: 15:00 -20:00. Cei care vor să participe la eveniment și au achiziționat bilete sau abonamente, acestea își păstrează valabilitatea pentru data la care Bucharest Gaming Week va fi reprogramat.


................................................................................................................................

În perioada 12-17 decembrie 2017, București se transformă în capitala gamingului prin Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce împreună pasionații de esports, gamerii dedicati și cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din România și din lume.

Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români și conferințe educative.

Evenimentul central va avea loc la Romexpo în weekendul 16-17 decembrie. Atracțiile principale sunt finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends. Premiile totale ale acestor competiții depășesc 16.000 Euro.

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități printre care întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, experiențe inedite în VR și mobile games, competiții ale partenerilor care scriu istoria gamingului și multe altele.


“Bucureștiul este orașul în care se produc și se dezvoltă cele mai multe jocuri din țară și care coagulează cele mai multe energii în jurul acestei industrii. Capitala are nevoie de o săptămână dedicată gamingului, industrie creativă care a generat în 2016 o cifră de afaceri de peste 145 milioane de dolari. Bucharest Gaming Week dorește să creeze o legătură între generațiile tinere și dezvoltatorii de jocuri de la noi din țară, motivându-i pe cei mici nu doar să se joace, ci și să se orienteze profesional către această industrie”, a precizat Tudor Dăescu, General Manager în cadrul Dăescu Borțun Olteanu.

“Bucharest Gaming Week aduce două evenimente esports mari în același loc. La Romexpo se vor juca finalele regionale ESL ale jocurilor care au scris istoria esports de până acum. Mai mult, vom găzdui Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, singura ocazie pentru jucătorii profesioniști din România să se afirme. Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, vom oferi în cadrul evenimentului central experiențe cât mai bogate gamerilor de toate vârstele prin turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri”, a precizat Marius Radu, General Manager Level Up Gaming și Lead producer al evenimentului.

Evenimentul este organizat de către Primăria Capitalei prin ARCUB.

Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-ul www.bucharestgamingeeek.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre ARCUB
ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii. ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și al Zilelor Bucureștiului.
Despre Dăescu Borțun Olteanu
Dăescu Borțun Olteanu este o agenție de PR și consultanță care are un portofoliu puternic de branduri care activeză în industria de gaming. Departamentul de tech & gaming al agenției comunică pentru branduri precum Logitech, RGDA (Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România), Amber, Carbon, Ultimate Ears, Philips, King, AOC și Turneul Național de League of Legends.

Despre Level Up Gaming
Level Up Gaming crează, produce și promovează cu pasiune evenimente de gaming și esports. Condus de Marius Radu, unul din principalii promotori ai fenomenului esports în România, Level Up Gaming oferă servicii complete de event management, sales și marketing communication și TV production. Dintre cele mai importante evenimente produse de Marius Radu se numără East European Comic Con, ESL Arena și ASUS ROG Masters Romania.