The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cafea la ARTICHOKE

Article / 29 Aug 2018 /
  • Cafea la ARTICHOKE© Horațiu Șovăială
  • Cafea la ARTICHOKE© Horațiu Șovăială
  • Cafea la ARTICHOKE© Horațiu Șovăială
1/3
După mai mulţi ani petrecuţi la Londra, Diana Anghel s-a întors la București și a deschis o cafenea în gangul de la biserica Kretzulescu.



© Horațiu Șovăială

Pentru că marea ei pasiune e fotografia, s-a gandit să o aducă și in cafenea. „Artichoke are în spate ideea de a lucra cu mici producători și artizani. Scopul nostru la coffee shop e să descoperim cat mai mulţi oameni care fac lucruri cu pasiune in zona de food & drinks și să construim o comunitate mișto impreună cu oamenii care au aceleași interese. In plus, Artichoke găzduiește mici expoziţii de fotografie contemporană” ne spune Diana.


© Horațiu Șovăială