The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for designers - DECO DAYS 2022

Article / 30 Mai 2022 / Andra Mihai
  • Call for designers - DECO DAYS 2022
1/1
Anul acesta, Deco Days a lansat în cadrul ediției aniversare a festivalului Romanian Design Week, concursul de design al evenimentului Deco Days 2022.

Evenimentul partener Deco Days 2022 are loc în data de 8-11 Septembrie în Cluj-Napoca. Deco Days este un accelerator de design interior, care conecteză comunitatea de designeri și arhitecți cu cea a business-ului și dă voce comunității de design din România.




Un eveniment inedit pe harta designului de interior din România, Deco Days 2022 reprezintă cea de 7-a ediție a evenimentului și propune un nou periplu de concepte de amenajare, activitări de brand, spații experiențiale complexe, workshopuri și paneluri de discuții alături de invitați consacrați.

Toate activitățile sunt menite să ofere vizibilitate designerilor și de a-i conecta cu magazine, branduri, creatori de conținut sau designeri de produs.

Expoziția conceptelor de amenajare reprezintă punctul focal și de referință a evenimentului și constă în 5 încăperi construite și amenajate minuțios la scară reală. Pornind de la tematici de amenajare bine definite, cele 5 încăperi conectează colaboratorii evenimentului și designerii. Brandurile care se alătură evenimentului, pot să se implice oferind articole pentru amenajarea propriu-zisă, articole ce pot fi vizualizate și utilizate de către designeri prin intermediul librăriilor virtuale cu produse. Conceptele vor fi realizate exclusiv cu produsele de finisare și decorare puse la dispoziție de către brandurile partenere ale evenimentului.

Dintre cele 5 încăperi, 3 vor fi realizate de către cei 3 designeri, câștigători ai Call-ului. 

CALL FOR DESIGNERS

Deco Days invită designerii și arhitecții de interior să realizeze un concept de amenajare care va fi implementat în cadrul evenimentului care are loc între 8 și 11 septembrie 2022, în Cluj-Napoca.

Cum te poți înscrie la Concursul Deco Days? 

În perioada 15 mai – 04 iulie te înscrii la concursul de concepte, optând pentru una dintre posibilitățile de înscriere:

Te poți înscrie completând formularul de înscriere aici

sau

Printr-un e-mail la adresa decodays@mendolafabrics.ro, cu titlul Concurs concepte design Deco Days 2022

Înscrierile se pot face până în data de 04 iulie, iar brief-urile și cataloagele de produse și accesorii vor fi trimise pe 11 iulie. Proiectele trebuie predate până în data de 29 iulie 2022, iar conceptul câștigător va fi anunțat în data de 8.08.2022

Ce câștigi?

Vizibilitate brand personal sau studio design, conceptul tău de amenajare va fi implementat și promovat în cadrul evenimentului, în social media, reviste de specialitate și alte platforme de comunicare.
Participare la eveniment cu statutul de invitat special.
Implicare și activare pe parcursul celor 4 zile de eveniment: paneluri de discuții dedicate, tururi ale amenajărilor, secțiuni prezentări concepte.
Networking și posibilitate de noi conexiuni de business cu branduri conexe designului de interior.

Autorii celor 3 concepte câștigătoare, vor primi și:  

Premiu 1: 1000 euro pentru conceptul câștigător oferit de către Mendola Fabrics, organizatorul evenimentului
Premiu 2: 500 euro voucher valoric* oferit de către un brand partener**
Premiu 3: 300 euro voucher valoric* oferit de către un brand partener**

*voucherul se valorifică prin produse în valoarea sumei menționate oferite de către brandul colaborator
**va fi anunțat cu o luna înainte de eveniment