The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for films @UrbanEye Film Festival 2018

News / 26 Iun 2018 / INSTITUTE.RO
  • Call for films @UrbanEye Film Festival 2018
1/1
UrbanEye Film Festival caută filme despre arhitectură și viața urbană. Înscrierile se pot realiza completând formularul de pe site-ul UrbanEye, secțiunea Call for films.

Pasionații de film, casele de producție sau realizatorii independenți își pot înscrie proiectele până pe 30 iulie. Pot fi înscrise filme de ficțiune, documentare, animații sau filme experimentale, în care oraşul, arhitectura sau viaţa urbană sunt personajele, subiectele principale sau decoruri cu rol dramaturgic în construcția narativă. Cele mai bune filme înscrise vor fi vizionate în cadrul festivalului. 

A cincea ediție a Festivalului de Film UrbanEye va avea loc între 7 și 11 noiembrie, reunind cele mai actuale pelicule și evenimente conexe despre viața urbană, design, arhitectură și mediul în care trăim. Pentru prima oară, call-ul se adresează și producțiilor internaționale, nu doar celor românești.

De-a lungul celor patru ediții UrbanEye de până acum, programul festivalului a oferit publicului filme despre locuire, patrimoniu, sustenabilitate, design, dezvoltare urbană și multe altele.                 


UrbanEye este un proiect al asociației ARTA în dialog, dedicat celor interesați de înțelegerea mediul în care trăiesc. Filmele, atent selecționate, chestionea1ză aspecte legate de viața urbană și oferă publicului posibilitatea să descopere sau să aprofundeze noi idei și abordări ale acesteia. Înscrierile se pot realiza completând formularul de pe site-ul UrbanEye, secțiunea Call for films.