The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Casa de la etajul 2

Article / 19 Ian 2018 / INSTITUTE.RO
  • Casa de la etajul 2
1/1
Alături de partenerii de la Storia.ro am început un demers de mapare a zonei Cartierului Creativ și am demarat și o serie de articole despre spații descoperite în această zonă și potențialul lor. Astăzi ne oprim la un imobil din zona Popa Tatu-Știrbei Vodă, construit în anul 2006.

La etajul 2 al acestuia descoperim un apartament de peste 100 mp, cu un living spațios de 36 mp, două dormitoare, două băi, dar și o terasă. Este un apartament ideal pentru cineva care își dorește o casă luminoasă și modernă, dar în centru, într-o zonă cu multă istorie și cu mult conținut...creativ.

Este o opțiune bună pentru cei care duc o viață activă și care își doresc să aibă confortul unui spațiu foarte generos, dar aflat aproape de... orice. La o plimbare scurtă de Parcul Cișmigiu, dar și în proximitatea Pieței Matache, apartamentul se uită la una dintre cele mai efervescente zone din punct de vedere social și cultural a Bucureștiului, o zonă care mai păstrează însă eleganța și istoriile altor vremuri - zona Cartierului Creativ.



Foarte aproape de acest imobil vei găsi o serie de restaurante foarte diverse, școli de artă, cafenele, Sala Palatului, Cinemateca Union, noi business-uri mici, dar locale, care au început să împânzească străduțe timide, care fac legătura între bulevardele mai mari și mai cunoscute din vecinătate.

Cartierul Creativ se remarcă prin intersecții de funcțiuni, gălăgii, idei, tipologii de străzi, de oameni și printr-o divesitate care îl definește și îl ajută să se remarce.

Toate proprietățile identificate în acest demers de mapare a Cartierului Creativ din București se găsesc pe Storia.ro. Mai multe detalii despre acest apartament puteți găsi aici.