The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Check-in Romanian Design Week

News / 24 Apr 2017 / INSTITUTE.RO
  • Check-in Romanian Design Week
1/1
Expoziția – teaser Check-in Romanian Design Week este deschisă la Aeroportul Otopeni timp de o lună. Expoziția este o trecere în revista a RDW, dar și o invitație la ediția de anul acesta a celui mai mare eveniment dedicat designului din România.


 
Cei aflați în tranzit în aeroport vor putea admira în zona terminalelor de la Plecări o mică parte din selecția de proiecte de arhitectură, design de produs, fashion design și graphic design, care va putea fi văzută în întregime la cea de-a cincea ediție a Romanian Design Week.
 
Expoziția, semnată de The Institute, găzduită de Compania Națională Aeroporturi București, își propune să aprofundeze limbajul designului contemporan local, prin focusul pe cele mai importante proiecte recente, arătând atât impactul acestora, cât și exemple de practici relevante pentru industriile creative din România.