The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Claudiu Burca // The Arisen

Article / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Claudiu Burca // The Arisen
  • Claudiu Burca // The Arisen
  • Claudiu Burca // The Arisen
  • Claudiu Burca // The Arisen
  • Claudiu Burca // The Arisen
  • Claudiu Burca // The Arisen
  • Claudiu Burca // The Arisen
1/7
 Claudiu - bucureștean, pasionat de artă, în special de design, este make-up artist in timpul liber și a pătruns in lumea designului vestimentar printr-o colecţie-tribut copilăriei/trecutului lui.

The Arisen

Colecţia THE ARISEN este compusă din opt ţinute pentru femei pentru toamnă-iarnă. Fiecare ţinută este alcătuită din minimum doua piese, majoritatea fiind monocrome, preponderent orange, albastru şi kaki, cu excepţia ţinutei centrale, care este în totalitate albă şi reprezintă originea ideii întregii colecţii. Accesoriile sunt realizate la comandă, din material Plexiglas, pe baza modelelor creatie proprie.
Colecţia este inspirată din anumite evenimente hotărâtoare şi marcante din viaţa designerului. Înglobează “urme” ale copilăriei şi adolescenţei, ale maturizării şi evoluţiei personale. Este o colecţie cu un mesaj personal, un tribut adus trecutului lui.
Consideră colecţia reprezentativă pentru sine, ea fiind concepută ca o îmbinare de vechi şi nou, cu un vibe vintage, chiar retro.