The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Contemplând eternul Galeriei Contemp

Article / 19 Dec 2018 / The Institute
  • Contemplând eternul Galeriei ContempGalerie Contemp
  • Contemplând eternul Galeriei ContempGalerie Contemp
1/2
Înțolit cu haine de epocă, continui căutarea legendelor din cartier și, privind vitrinele de pe George Vraca 7, te lași atras de acuarelele imortalizate pe pereții Galeriei Contemp. Sfârșitul perioadei de aur bucureștene a fost șters de pe pereții exteriori ai galeriei, însă în interior, Micul Paris s-a păstrat prin energia emanată de încăpere și de spiritul echipei: Topik Beyer, Oana Maria Grazia și Robert Ponovescu, susținuți din umbră de criticul de artă Mihai Plămădeală. Afli că pereții galeriei au comunicat discret expoziții dintre cele mai diverse, de la „Altul nu este negarea mea”, „The Silence of the sound”, „Reverenția”, „Intimitate”, „Noile Migrații”, „Fahrenheit 2300” și „Veterotestamentar”, strada George Vraca devenind gazdă a Galeriei Contemp. Și rămâi fascinat contemplând picturile care imortalizează istoria contemporană a Bucureștiului.