The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Corina Boboc a lansat colecția NERYA FW16/17

Article / 22 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • Corina Boboc a lansat colecția NERYA FW16/17
  • Corina Boboc a lansat colecția NERYA FW16/17
  • Corina Boboc a lansat colecția NERYA FW16/17
1/3
Corina Boboc a absolvit Universitatea Națională de Arte București, secția Design Vestimentar și este studentă în anul întâi la masterul de Scenografie al UNATC București. La DIPLOMA 2016 a participat ca expozant cu RAYA, colecția ei de licență. 

La jumătatea lui noiembrie, Corina a lansat colecția NERYA sub forma unei ședințe foto cu public. Fotomodelele au fost actrițele Aylin Cadîr, Alexandra Poiana, Crina Semciuc, Flavia Hojda și Olimpia Melinte, acompaniate de percuționistul Lucian Maxim (Orchestra Națională Radio). Echipa de artiști a transformat evenimentul într-un performance inedit pentru o lansare de colecție. 



Scopul acestei forme de abordare vine din dorința de a șterge bariera sofisticată și oficială dintre catwalk și public, prin dinamismul mișcărilor, prin naturalețea actrițelor, demonstrând că hainele elegante pot fi purtate și fără ca femeia să fie „încorsetată”. a explicat Corina preferința pentru un manifest ca eveniment de lansare, în locul prezentării de modă.



Mai multe detalii despre noua colecție găsiți pe pagina ei de Facebook