The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CREAȚIILE ATRIBUT PE WWW.MOLECULE-F.COM

Article / 21 Sep 2018 /
  • CREAȚIILE ATRIBUT PE WWW.MOLECULE-F.COM
  • CREAȚIILE ATRIBUT PE WWW.MOLECULE-F.COM
1/2
Atribut a fost lansat in 2015 din pura pasiune. In spatele brandului se afla Florina Sirman, cea care se ocupa atat de designul colectiilor cat si de productia lor, in atelierul situat in Bucuresti.

"Gasesc o provocare in a crea obiecte originale, inovative si functionale cu un aspect minimalist, atemporal, pentru a oferi design si functionaliate in produsele semnate Atribut."

Atribut este un spatiu creativ destinat practicarii creativitatii. Atribut este despre alaturarea de materiale si texturi, despre crearea de forme si volume. Este, de asemenea, despre parasirea cailor cunoscute si explorarea de noi spatii, noi oportunitati, noi orizonturi. Este o calatorie!

Atribut inseamna o abordare particulara a materialelor ce poate fi usor simtita. Brand-ul tinteste sa experimenteze cu texturile, formele si materialele, ce definesc ideea de poseta.

Creatiile Atribut sunt o expresie condensata de creativitate, energie pozitiva si design conpemporan. Brand-ul combina taieturile simple si micile detalii pentru a obtine cea mai inalta forma de rafinament.

Fiecarui design, material si textura ii este oferita o atentie speciala si fiecare object este produs chiar de catre designer, in atelierul din Bucuresti. Abordarea asupra pielii este una neconventionala.

Descopera produsele din piele semnate Atribut pe www.molecule-f.com.