The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIANA TURC // E PERSONAL!

Article / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • DIANA TURC // E PERSONAL!
  • DIANA TURC // E PERSONAL!
  • DIANA TURC // E PERSONAL!
  • DIANA TURC // E PERSONAL!
1/4
Diana Turc este absolventă a Universității de Artă și Design, din Cluj - Napoca. A urmat cursurile la secția Modă - Design Vestimentar, Facultatea de Arte Decorative și Design, între anii 2015 -2018.

"E personal!"

Proiectul pornește ca sursă de inspirație din reflecția unor definiții, alegeri și investigații, mai de seamă a unui anumit spirit, a unei ființe. Acestea, fiind exprimate într-un mod liber, umoristic, poate ironic, dar, cu o înclinație spre latura feminină, neconturată atât de proeminent în fața societății. Acest nucleu nedezvăluit întru totul, descrie și înfățișează mai exact “interiorul” autorului (autorul proiectului) și reflectarea sa asupra modului în care decide să pătrundă, parcurgă viața.
Proiectul are ca scop, în primul rând, redarea unor sentimente, a unor trăiri / emoții interioare, a mai multor aspecte a personalității, exprimate liber în lumea reală, într-un mod modern și actual. A dezvăluirii întregului “eu”, printr-o atmosferă misterioasă. O adevărată confesiune în fața societății.