The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Dizainăr & Acuarela Bistro // Designeri și Artiști la Grătar

Article / 07 Mai 2017 / RDW team
  • Dizainăr & Acuarela Bistro  // Designeri și Artiști la Grătar
1/1
Designeri și Artiști la Grătar este un eveniment cultural-gastronomic ce îi va reuni pe creativii și iubitorii de creație din orice domeniu la un (aparent banal) grătar. Grătarul este un element social-gastronomic adânc înrădăcinat în cultura și ADN-ul românului; nu trebuie exilat sau renegat din viața creativului contemporan, așa că Dizainăr concept-store & Acuarela Bistro s-au gândit să-l reinventeze și să invite și alți creativi să li se alăture.



SAVE THE DATE!
  • 28 mai // 12:00 - 20:00
  • Dizainăr concept-store & garden – Str. Puțul cu Plopi, 17, în Cartierul Creativ

  • Dizainăr.ro
    este platformă națională ce reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producatorul și utilizatorul final. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români.

    Acuarela Bistro a apărut pe fundalul Asociației Culturale Imbold, iniţial ca un mic hub cultural pentru comunitatea de artişti care expun în spaţiul galeriei de artă Imbold şi pentru publicul lor. Acuarela este cunoscută pentru designul inedit, grădina de vară acoperită cu umbrele, evenimentele culturale și kit-ul de branding amplu care include automobile retro, radiouri și litere volumetrice vintage.